Épületgépészet - klímatisztítás, klímakarbantartás - az Ön és családja egészségéért!

Miért fontos a légkondicionáló tisztítása?

Egy nem karbantartott klíma berendezésben több ezer gomba és baktérium is megtalálható. A készülék párás levegője kitűnő táptalaj a gombák és baktériumok számára. Mivel a készülékek nem cserélik, csak hűtik és forgatják a levegőt, fertőtlenítés nélkül Ön és családja a szennyezett levegőt lélegzi be újra és újra.

Miért előnyös a klíma tisztítása?

A szakszerű klíma tisztításával fertőtlenítjük a beltéri és kültéri egységeket, melyet évente legalább egyszer, tavasszal szükséges elvégezni. Amennyiben légkondicionálóját fűtésre is használja, érdemes a klíma tisztítási munkákat ősszel is elvégezni.
Baktérium és gombaölő oldattal tisztítjuk a szűrőket, így klímája biztonságossá válik. A tisztán tartott klíma berendezés jóval kevesebb energiát fogyaszt, így Önnek kevesebb lesz az energiaköltsége is.
A szakszerűen karbantartott és megfelelő szűrőkkel ellátott berendezés javítja a levegő minőségét is, mely segítséget jelenthet allergiások számára.

Keressen bennünket bizalommal: 06 30 854 5741

Épületgépészet - klímaszerelés

A Gébex Kft. rendelkezik klímatelepítési engedéllyel a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál.

Akár családi otthonokba, akár ipari területre telepítendő légkondicionálóról van szó, bízza ránk a klímaszerelést, a telepítéstől akár a meghibásodott készülék javításáig. Vállaljuk split, multisplit rendszerek telepítését, valamint hűtőberendezések karbantartását és hibaelhárítását is. Kollegáink már a hőszivattyús berendezések telepítésében is nagy tapasztalattal rendelkeznek.
 
Ha tanácstalan, hogy milyen klímával oldja meg a hűtését vagy akár fűtést, ha télen-nyáron üzembiztos megoldásra vágyik, vagy ha csak egy felhasználóbarát megoldást akar, keressen bennünket bizalommal.

Split klíma telepítése lépésről lépésre

Mielőtt elkezdenénk a szerelést, átgondoljuk, megtervezzük a kivitelezés folyamatát, hogy a klímaberendezés a lehető legoptimálisabban működjön.
A klímaszerelés során először elhelyezzük az elektromos kábelezést, amelyeket igény szerint falhoronyba vésünk vagy kábelcsatornában vezetünk, majd felhelyezzük a kültéri és a beltéri egységeket az előre kiválasztott kiállásokhoz. A klíma telepítése jár némi kosszal, de igyekszünk magunk után eltakarítani. A klímaszerelés körülbelül 4-5 órát vesz igénybe, de ez az ingatlan és a pontos körülmények függvényében változhat. Kollégánk az előzetes felmérés alkalmával pontosabban meg tudja határozni a telepítés időigényét.

Klímával nem csak hűthet, hanem gazdaságosan fűthet is, ha télen-nyáron üzembiztos megoldásra vágyik, vagy ha csak egy felhasználóbarát megoldást akar, kérje szakértőink tanácsát.

A Gébex Kft. elsősorban Fujitsu, Fisher, Daikin és Gree márkákat telepít, de ajánlatunk készítésekor miníg az ügyfelek igényeinek legmegfelelőbb berendezést ajánljuk.

Oldalfali splitklímák telepítési árai:

Klímaberendezés telepítése konzollal, egy faláttöréssel, 3 méteres kültéri munka- magasságig:
Többemeletes épület esetén erkélyre való elhelyezés, vagy ablak alá történő felszerelés.
45.000 Ft + ÁFA-tól*
    *Az ár egy beltéri egységre vonatkozik.

A telepítés során történő csövezési munkák (a kültéri-, és beltéri egység közötti hűtőköri csövezés, kondenzvíz elvezetés illetve vezérlőkábelek elvezetése) díja.
4.500 Ft + ÁFA / fm

Előcsövezési munkák díja, mely tartalmazza a szükséges anyagokat és a munkadíjat:
Alapár: 10.000 Ft + ÁFA / beltéri egység
4.500 Ft + ÁFA / fm

Az ár tartalmazza a horonymarást, a dupla rézcsövet, a csőszigetelést, a vezérlő kábelek elhelyezését védőcsőben, szükség esetén a kondenzvíz elvezető csövet.

Előcsövezés esetén a telepítés díja konzollal:
25.000 Ft + ÁFA / beltéri egység

Állványozási munkák díja:
Három méterig: az alapár tartalmazza a díjat
Öt méterig: 4.000 Ft + ÁFA
Hét méterig: 7.000 Ft + ÁFA